Стенли Тучи сподели , че се готви за  ново телевизионно

...
Стенли Тучи сподели , че се готви за  ново телевизионно
Коментари Харесай

Стенли Тучи с ново телевизионно шоу за британската кухня

Стенли Тучи показа, че се готви за  ново телевизионно шоу, което да „ образова “ хората за експертите в  тънкостите на английската кухня.

Актьорът е създател на няколко кулинарни книги и е снимал два сезона на, в който той пътува из Италия, „ с цел да открие тайните и удоволствията на районните кухни на страната “.
 F-16 за страните, които дават на Украйна остарели руски изтребители 11 ноем 2022 | Нидерландското правителство е готово да даде изтребители F-16 на страните, които дадат своите руски...
В ново изявление обаче Тучи разкри, че желае идващият му план да има различен фокус. Говорейки пред  ​​t, артистът показа „ Приключихме с Италия. Мисля, че ще създадем Searching For The British Isles тъй като  Англия има толкоз доста да предложи. ”

Тучи продължи описа си с това по какъв начин  с епизодите на е желал да потвърди, че Италия е освен това от паста, а с този нов план вярата му е  е да се „ образоват хората, както аз съм бил просветен, живеейки тук. ” Роденият в Съединени американски щати артист, сценарист и продуцент се откри в Лондон през 2013 година

В подкаста Тучи приказва за присъединяване си в идния биографичен филм за Уитни Хюстън-, където играе някогашния звукозаписен продуцент на Хюстън Клайв Дейвис. " Толкова съм разчувствуван. Беше необикновено преживяване и не споделям това постоянно за филмите “, сподели Тучи.

 излиза на 21 декември 2022 година в Америка, премиерната дата за Европа е  26 декември.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР